L’ICIP ha obert nova convocatòria de subvencions per a treballs de recerca en l’àmbit de la pau (R-ICIP 2021), amb un import global màxim de 60.000 euros. Els ajuts, que gestiona l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), van destinats a equips investigadors d’universitats del sistema universitari català o els centres públics o privats de Catalunya sense finalitat de lucre, que tinguin com a una de les seves activitats principals la recerca.

Segons s’estableix en la convocatòria, els treballs objecte de la subvenció poden consistir en recerca teòrica i/o aplicada, des de qualsevol disciplina o àrea de coneixement, sempre que versin directament sobre algun dels àmbits temàtics prioritaris de l’ICIP: Memòria, convivència i reconciliació; Violències fora de contextos bèl·lics; Diàleg social i polític; Alternatives de seguretat.

L’import mínim de l’ajut per cada projecte és de 6.000 euros, i el màxim és de 10.000 euros.

La convocatòria estarà oberta fins al proper 4 d’octubre de 2021. La presentació de sol·licituds s’ha d’efectuar a través del portal de Tràmits de la Generalitat, en aquest enllaç.

Compartir