Amb motiu del Dia Internacional de la Pau, l’ICIP organitza el proper dimarts 21 de setembre la conferència “Fer front a la violència contra les dones al Congo. Conversa amb Julienne Lusenge, Premi ICIP 2020“, amb la col·laboració d’Africaye i del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.  

L’objectiu de l’acte és reflexionar i visibilitzar com el conflicte armat i la violència generalitzada que pateix la República Democràtica del Congo afecta especialment les dones i nenes. Alhora, es vol donar a conèixer i posar en valor la persistent tasca de milers de dones supervivents que lluiten contra la violència sexual i de gènere i com treballen per canviar la realitat de les seves comunitats, apostant per la pau del país i la regió.  

Comptarem amb el testimoni de l’activista congolesa Julienne Lusenge, guardonada amb el Premi ICIP Constructors de Pau 2020, i amb la participació de la secretària de Feminismes del departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat, Montserrat Pineda. Conduirà la conversa el director de l’CIP, Kristian Herbolzheimer.

L’acte no requereix d’inscripció prèvia i es retransmetrà a partir de les 17:30h pel canal de YouTube de l’ICIP, tant en català com en francès.

Compartir