La Biblioteca de l’ICIP reobre al públic des d’aquesta setmana després de les vacances d’estiu i el tancament temporal a causa de la pandèmia del coronavirus.

En aquest nou curs, el centre estarà obert els dilluns, dimecres i divendres de 9:00h a 14:00h. Per tant, en aquest horari els usuaris poden renovar o retornar préstecs i consultar el fons disponible, que arriba als 9.000 volums.

Així mateix, les persones usuàries es poden posar en contacte amb el centre a través del correu biblioteca@icip.cat per resoldre consultes i dubtes.

La Biblioteca de l’ICIP és un centre de referència a Catalunya especialitzat en la cultura de pau, la noviolència, la seguretat i els conflictes.

La Biblioteca està situada al carrer Tapineria 10, 1ra planta de Barcelona. Dóna suport a l’ICIP i a persones investigadores i expertes en el camp de la pau, i està en contacte permanent amb institucions i centres similars d’arreu del món.

El centre forma part de la xarxa de biblioteques especialitzades de la Generalitat i està integrada al Catàleg Col·lectiu de les Universitats Catalanes (CCUC).

Podeu consultar el catàleg online aquí.

Compartir