Àrea "Memòria, convivència i reconciliació"

Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració i postgraduada en Cultura de Pau i Comunicació de conflictes i pau per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha cursat un màster d’estudis Euromediterranis a la Universitat del Caire i un màster en Memòria Social i Drets Humans a la UNED. L’any 2014 s’incorpora a l’ICIP,  on ha participat en diversos projectes, molts d’ells centrats a Colòmbia. Actualment, treballa a l’àrea de “Memòria, convivència i reconciliació”, en la qual fa part de la Secretaria Tècnica de la Comissió de la Veritat de Colòmbia a Europa i lidera altres projectes com el paper de les diàspores en la construcció de la pau i en la reconstrucció del teixit social.

En el passat ha format part de diverses organitzacions no governamentals com Escoltes Catalans o la Fundació Akwaba i també ha treballat en l’àmbit internacional a l’oficina per a Síria i Jordània d’ONU Dones i donant suport a d’altres entitats de drets humans a Egipte. Així mateix, ha desenvolupat materials didàctics en l’àmbit de la pau i la transformació de conflictes, entre d’altres, i ha conduit nombrosos tallers adreçats majoritàriament a joves.

Els seus interessos engloben els processos de memorialització, el rol de la societat civil en períodes de transició i en la contribució de l’art i la cultura en general en la construcció de la pau i en escenaris de reconciliació.