La xarxa de Biblioteques de Girona, la Coordinadora d’ONG Solidàries i l’ICIP proposen un Club de Lectura de Pau i Drets Humans centrat en el llibre Papers de Pau, una recopilació de textos d’Arcadi Oliveres publicada a la col·lecció “Clàssics de la pau i la noviolència” (ICIP i Angle Editorial).

El Club de Lectura anirà a càrrec dels editors del llibre, Jordi Algué i Mar Valldeoriola, i tindrà lloc a la Biblioteca Just M. Casero de Girona el dimarts 31 de gener, a les set de la tarda. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament en aquest enllaç.

Papers de Pau és una recopilació del llegat pacifista d’Arcadi Oliveres (1945-2021) que reuneix bona part del seu pensament per a la construcció d’un món més just i humà. Una selecció de textos, alguns inèdits, que tracen un camí que va de la denúncia de la guerra (els seus motius i arguments economicistes, les despeses absurdes i els interessos ocults) fins a la necessària cultura de pau, passant per totes les possibilitats de desarmament, els referents i les entitats de pau i les reflexions que ens orienten cap a la justícia global. Perquè com ell ens ensenyava, no hi ha pau sense justícia.

Compartir