Les xarxes de Biblioteques de Girona i de Barcelona organitzen aquesta tardor diversos clubs de lectura sobre el llibre Les aventures d’en Wesley Jackson, publicat en català a la col·lecció “Clàssics de la pau i la noviolència” (ICIP i Angle Editorial). Aquesta obra de l’escriptor nord-americà William Saroyan, traduïda per Jordi Martin Lloret, narra des d’una òptica antibel·licista l’estada a l’exèrcit del jove Wesley Jackson, un noi de 19 anys ingenu i optimista.

Club de Lectura a Girona

Com a part d’un club de lectura sobre pau i drets humans, la biblioteca Just M. Casero de Girona acollirà la sessió sobre Les aventures d’en Wesley Jackson el 29 de novembre.

Club de Lectura a Barcelona, virtual i presencial

La xarxa de Biblioteques de Barcelona organitza un club de lectura virtual dirigit per Jordi Martín Lloret, traductor i gran coneixedor de l’obra de Saroyan. El club començarà el dijous 17 de novembre i culminarà amb una videconferència a càrrec de Martin Lloret el 15 de desembre a les 7 de la tarda.

Els clubs de lectura virtuals de Biblioteques de Barcelona són espais en què escriptors, editors, traductors i periodistes culturals conversen amb els lectors a través d’una app de missatgeria instantània (Tellfy) i per videoconferència. Una nova manera de llegir i de parlar de literatura que permet una lectura augmentada de les obres, que són en format digital (eBiblioCat). Per participar-hi, cal disposar d’un dispositiu mòbil (telèfon o tauleta) i instal·lar Tellfy en el dispositiu i donar-s’hi d’alta com a usuari. També cal sol·licitar l’admissió al club a través d’aquest enllaç (les places són limitades).

D’altra banda, la biblioteca Sant Gervasi-Joan Maragall de Barcelona proposa la lectura de William Saroyan el dia 9 de novembre, en aquest club de lectura de 8 sessions.

Recupera la presentació de Les aventures d’en Wesley Jackson organitzada per l’ICIP a Barcelona, la tardor de 2021:

Compartir