L’ICIP organitza el seminari de treball “Diplomàcia europea en la construcció de pau i la seguretat a Àfrica: problemes, aprenentatges i desafiaments del paper de la UE a Somàlia“, el proper dimarts 24 de maig, a les sis de la tarda.

Serà una sessió amb l’exambaixador de la Unió Europea a Somàlia entre els anys 2019 i 2021, Nicolás Berlanga Martínez. Amb un dilatada carrera al món humanitari i diplomàtic, especialment al continent africà, Nicolás Berlanga treballa actualment al Departament d’Àfrica del Servei Exterior Europeu i ha publicat de forma recent el llibre Mogadiscio (La Catarata, 2022), on reflexiona sobre la seva tasca diplomàtica en el context somali.

L’objectiu del seminari és poder discutir amb ell sobre els problemes, aprenentatges i reptes de la diplomàcia europea en l’àmbit de la pau i la seguretat al continent africà.

La sessió serà introduïda pel director de l’ICIP, Kristian Herbolzheimer, i moderada pel professor de la facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de la Universitat Blanquerna – Ramon Llull i coordinador de GLOBALCODES, Oscar Mateos.

L’acte serà presencial a la Biblioteca de l’ICIP (carrer Tapineria 10, 1ra planta, Barcelona) i les persones interessades en assistir-hi cal que confirmin assistència a activitats@icip.cat. Així mateix, l’acte també es podrà seguir de manera virtual previ registre en aquest enllaç de Zoom.

Compartir