L’ICIP, l’Agència Catalana de la Joventut i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament estan preparant per al pròxim mes d’octubre una trobada internacional de persones i col·lectius implicats en projectes de cultura de pau i educació transformadora a través de les diferents expressions artístiques del hip-hop. La iniciativa compta amb el suport de les entitats Versembrant, Heal Hop i Erol Urbà i porta per nom Artèria Hip Hop.

Aquesta trobada tindrà lloc a Barcelona del 5 al 7 d’octubre i compta amb la col·laboració i participació d’actors catalans amb experiència en aquest àmbit.

Entre els objectius d’aquesta trobada hi ha generar un espai d’intercanvi d’experiències –locals i internacionals– d’educació transformadora a través del hip-hop i aportar bones idees per millorar les pràctiques educatives dels participants i del públic, a més d’evidenciar la cultura hip-hop com una eina educativa i transformadora vàlida per afrontar els reptes de l’educació i per promoure valors i pràctiques associats a la cultura de pau. 

La trobada combinarà activitats internes pensades per a una delegació internacional d’una trentena de persones, i activitats obertes amb una mirada global pensades per a una audiència especialitzada i per a la ciutadania jove en general.

Trobareu més informació sobre l’Artèria Hip-Hop en aquest enllaç.

Atès que l’aforament és limitat, us demanem si us plau inscriure’s abans del dia 3 d’octubre. A tal fi, ompliu el següent formulari:

Compartir