L’ICIP, l’associació Famílies per la Pau, l’aFFaC-Associacions Federades de Famílies d’Alumnes de Catalunya i la llibreria La Impossible organitzen un club de lectura amb dues sessions sobre pau per a famílies d’alumnes i professorat. Serà el dimecres 6 de març i el dilluns 27 de maig de 2024 a les 18.30h a la llibreria del carrer Provença, 232.

En la primera cita, el dimecres 6 de març, es parlarà del llibre Papers de Pau, d’Arcadi Oliveres. Es tracta d’una recopilació del llegat pacifista d’Oliveres (1945-2021) que reuneix bona part del seu pensament per a la construcció d’un món més just i humà. La selecció de textos, alguns inèdits, la van fer Jordi Algué i Mar Valldeoriola, que seran les persones encarregades de conduir el club de lectura.

La segona sessió, el dilluns 27 de maig, estarà dedicada al llibre Jo sé per què canta l’ocell engabiat, de Maya Angelou. Es tracta de, primer volum de les novel·les autobiogràfiques que van catapultar Angelou, nascuda el 1928, com una veu reconeixible a tot el món. Publicada el 1969, narra la seva duríssima infància en un poblet d’Arkansas i la seva adolescència en diverses ciutats de Califòrnia. L’acte serà conduït per Irene Pujadas.

Aquest acte està adreçat a famílies d’alumnes i professorat i les places són limitades. Us podeu inscriure enviant un correu electrònic a familiesperlapau@gmail.com.

Compartir