El Parlament de Catalunya acollirà un acte de presentació de l’informe final de la Comissió per a l’Esclariment de la Veritat, la Convivència i la No Repetició de Colòmbia, organitzat per l’ICIP en les seves funcions de Secretaria Tècnica de la Comissió a Europa.

L’acte amb el nom ‘Hay futuro si hay verdad’ tindrà lloc el dimarts 12 de juliol a les sis de la tarda. A més de l’ICIP, formen part de l’organització el Nido Catalunya, la Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans a Colòmbia i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

L’activitat comptarà amb la participació de víctimes del conflicte colombià exiliades a Catalunya, representants de la Comissió de la Veritat i una actuació musical.

Durant l’acte, els comissionats Carlos Beristain i Alejandro Valencia compartiran els elements centrals de l’informe. A més, l’acte buscarà reconèixer a totes aquelles víctimes que, amb el seu testimoni i amb el seu compromís, han fet possible l’informe, així com a totes aquelles persones i entitats que durant anys han treballat incansablement per la pau a Colòmbia.

Durant la sessió també es projectarà el documental Para volverte a ver, produït per l’ICIP i Mandorla Films, que narra la contribució de la diàspora colombiana a Europa en el procés de treball de la Comissió.

L’acte institucional el tancarà la presidenta del Parlament, Laura Borràs, i es retransmetrà online pel Canal Parlament.

Inscriu-te aquí

Consent*

Compartir