El projecte consisteix en l’exposició fotogràfica i la projecció audiovisual d’un treball periodístic dut a terme en quatre ciutats dividides d’Europa: Belfast (Irlanda del Nord), Mitrovica (Kosovo), Mostar (Bòsnia i Hercegovina) i Nicòsia (Xipre).

Els conflictes que han viscut aquestes quatre ciutats han deixat una profunda empremta entre la seva gent. La població ha quedat dividida en dues parts gairebé aïllades. Malgrat el pes de la història i la divisió que encara marca el dia a dia de la ciutat, persones de totes dues bandes  treballen per superar el passat i definir un futur comú més enllà de les diferències.

Living on the Edge mostra com les històries de conflicte i de reconciliació s’entrellacen i es reflecteixen en el mirall fragmentat del teixit urbà on tenen lloc.

La mostra, que consta de 26 panells a doble cara, està pensada per ser instal·lada tant en espais interiors com exteriors.

Els autors

Angelo Attanasio és periodista i realitzador de vídeos. Ha publicat reportatges sobre conflictes, societat, cultura i viatges en països del Mediterrani i els Balcans per a diversos mitjans europeus i llatinoamericans. 

Marco Ansaloni és fotoperiodista especialitzat en història, cultura i societat. Enten la història com a punt de partida per descriure experiències de cultures d’altres temps i sentir-se més a prop del moment social present. Destacats mitjans internacionals, com National Geographic, han publicat el seus projectes.