El projecte consisteix en l’edició de sis diaris que es combinen entre si per compondre una mostra fotogràfica al voltant dels murs i les fronteres. Quan es despleguen les publicacions, per una banda es configuren sis fotografies de grans dimensions i per l’altra, un pòster amb exemples de les accions dutes a terme pels col·lectius d’art i activistes No Mad MakersPeng!The Electronic Disturbance TheatreCenter for Political BeautyThe Bil’in Friends of Freedom and Justice i el Taller d’Acció Fotogràfica d’Enmedio.

Els diaris proposen dos modes de lectura: la lineal que ofereix qualsevol tabloide, i una lectura mural que posa en relació diferents aspectes del Món-tanca amb les accions que els qüestionen, així com un assaig escrit pel col·lectiu Enmedio.

Col·lectiu Enmedio és un grup de professionals de la imatge que, insatisfets per la falta de connexions entre l’art i l’acció política, ha decidit abandonar el seu terreny habitual de treball i situar-se Enmedio, en cap lloc determinat i en tots alhora. Des d’aquí exploren la potència transformadora de les imatges i els relats.

Vídeo promocional de l’exposició