La Biblioteca de l’ICIP reobre al públic des d’aquesta setmana després de les vacances d’estiu. La seu de la biblioteca és al carrer Aragó 244-248, de Barcelona.

La seu de a biblioteca és provisional a l’espera d’instal·lar-se en un espai més ampli i definitiu en un futur. Per aquest motiu, l’espai de consulta continua sent reduït ja que només es disposa d’una taula de consulta i els volums es troben a les mateixes oficines de l’ICIP. Tot i així, es continuaran oferint els serveis com fins ara, destacant el préstec de documents.

En aquest nou curs, el centre romandrà obert els dilluns, dimecres i divendres de 9:30h a 14:00h. Actualment, el fons de monografies especialitzades arriba als 10.000 volums.

Així mateix, les persones usuàries es poden posar en contacte amb el centre a través del correu biblioteca@icip.cat per resoldre consultes i dubtes.

La Biblioteca de l’ICIP és un centre de referència a Catalunya especialitzat en la cultura de pau, la noviolència, la seguretat i els conflictes. Dóna suport a l’ICIP i a persones investigadores i expertes en el camp de la pau, i està en contacte permanent amb institucions i centres similars d’arreu del món.

El centre forma part de la Xarxa de Biblioteques Especialitzades de la Generalitat (XBEG) i està integrada al Catàleg Col·lectiu de les Universitats Catalanes (CCUC).

Podeu consultar el catàleg online aquí.

Compartir