Aquest dimecres, 30 de gener, coincidint amb la celebració del Dia Escolar de la Noviolència i la Pau (DENIP), l’ICIP ha publicat noves Càpsules de Pau al web www.capsulesdepau.com
Són les reflexions sobre què és la pau de tres dones de procedències ben diverses: l’activista Aisha Altubuly, coordinadora de l’organització Together We Built It a Líbia; Diana Avella, cantant de hip-hop de Colòmbia; i Kate Good, investigadora i professora de literatura dels Estats Units.
Amb aquestes noves reflexions, el projecte Càpsules de Pau supera ja el centenar de testimonis que ens parlen sobre què és la pau des de diferents recorreguts i perspectives, ja sigui d’acadèmics, activistes, víctimes o artistes. Els vídeos, d’un minut de durada, es complementen amb materials didàctics per treballar el concepte de pau a les escoles. Al llarg del 2019 el projecte continuarà creixent amb la publicació de noves càpsules.
D’altra banda, coincidint amb la celebració del DENIP, l’ICIP ha tingut un record especial per a Alfons Banda, referent del pensament pacifista a Catalunya i impulsor de l’ICIP, que ens va deixar fa cinc anys.

Compartir