Davant la impossibilitat de celebrar una cerimònia de lliurament de premis del IV Concurs de Hip-hop per la Pau, a causa de l’emergència per la propagació del virus SARS-Cov-2, l’ICIP ha fet públic aquest vídeo de reconeixement institucional del treball dels i les joves guanyadores del certamen.

La peça compta amb la dinamització del col·lectiu Llobregat Block Party i les intervencions del president de l’ICIP, Xavier Masllorens; el director de l’Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch; i la directora de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, Carme Gual. També hi han participat alguns dels joves guanyadors i referents del hip-hop tant de Catalunya com d’altres països com Colòmbia o el Brasil.
El Concurs ICIP de Hip-hop per la Pau té la voluntat de fomentar la creativitat i donar visibilitat al compromís dels joves en l’àmbit de la pau.

En aquesta quarta edició, les obres premiades aborden temàtiques com la denúncia de l’assetjament escolar i el racisme, la reivindicació de la lluita feminista i la solidaritat amb les persones refugiades. Els grups guanyadors tindran la possibilitat de gravar la peça en un estudi professional o de seguir un taller de rap impartit per un artista del hip-hop.

El certamen es convoca anualment i s’adreça a joves d’entre 12 i 25 anys de Catalunya. Té el suport del departament d’Educació, la Direcció General de Joventut i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

Compartir