President del Ciemen i director del Fons Català de Cooperació

Activista polític, i del moviment per la pau i la solidaritat internacional. President del Centre Internacional Escarré per les Minories Ètniques i les Nacions (CIEMEN) i Director del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

Ha estat director de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, Director General de Cooperació al Desenvolupament i Acció Humanitària de la Generalitat de Catalunya i Responsable de Nova Ciutadania de l’Associació Catalana de Municipis.

Membre del Moviment d’Objecció de Consciència, fou impulsor del Fòrum Social de Barcelona, de la Plataforma Aturem la Guerra, i delegat al Fòrum Social Mundial. Actualment és membre d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme i de la junta de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya. Ha format part de la secretaria tècnica del Pacte Nacional pel Referèndum i de la Taula per la Democràcia.

Va cursar estudis de Belles Arts a la Universitat de Barcelona i Ciències Polítiques a la UNED. Col·labora habitualment com a analista en diversos mitjans de comunicació.