Activista i escriptora

Escriptora i assagista, és també activista cultural en l’àmbit del feminisme militant. Va impulsar la creació de l’associació “E’Waiso Ipola“, de la qual n’és secretària, una entitat acull dones procedents de l’Àfrica en general i de Guinea Equatorial, en particular. També és promotora de la federació d’associacions de dones africanes a Espanya.

Ha treballat a la fundació CIDOB durant 15 anys, on va iniciar les seves funcions al Departament de l’Àfrica i posteriorment va ser la responsable dels Cursos Especialitzats en Relacions Internacionals. També ha estat funcionària interina de la Conselleria de Justícia de la Generalitat de Catalunya, els últims 20 anys.

El 1995 va crear l’editorial Mey, on es va especialitzar en la publicació de textos africans. Ha escrit diferents assajos i ha realitzat diverses col·laboracions, sempre al voltant de temàtiques de dones africanes i migrants. És conferenciant, ponent i organitzadora de cursos i seminaris; coordinadora de tertúlies literàries sobre Àfrica i les seves dones.