Directora General de Cooperació al Desenvolupament

Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UAB amb un màster en Globalització, Desenvolupament i Cooperació per la UB i un postgrau en Consultoria Internacional en Desenvolupament Institucional per la UPF.

Ha dedicat tota la seva trajectòria professional a treballar en el sector de la cooperació internacional i el desenvolupament. Destaca la seva tasca en   diversos països africans i del Pròxim Orient (Marroc, Tunísia, Rwanda, Camerun, Mauritània, Senegal, Moçambic, Líban, Palestina…) i amb diferents ONGs com Creu Roja Catalunya, Oxfam- Intermon, Mon3, Centre d’Estudis Africans, Servei Civil Internacional, entre d’altres. Des del 2006, està dedicada a aquesta mateixa tasca des de l’administració pública a l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

Ha estat docent en diversos màsters i postgraus en matèria de cooperació internacional i desenvolupament a la UdG, UAB, UPC, i ha dut a terme tasques d’assessorament relatives a la formulació de projectes de desenvolupament amb la Unió Europea.