En el marc de les funcions de l’ICIP com a Secretaria Tècnica de la Comissió de la Veritat de Colòmbia a Europa, l’eix central de les quals és facilitar el treball amb les víctimes del conflicte colombià exiliades, aquest mes de març s’han obert dues convocatòries públiques per a donar resposta a dos projectes concrets.

Producció de podcasts sobre gènere i exili

D’una banda, l’ICIP ha obert una convocatòria per la producció d’una sèrie de podcasts (mínim cinc episodis) que contribueixin a divulgar i visibilitzar la mirada de gènere a l’exili colombià a Europa, posant l’accent en els impactes que va tenir la sortida del país en les dones i en els seus processos de resistència i de transformació.

Aquesta convocatòria s’emmarca en el treball que porta a terme el Grup Internodal de Gènere de la Comissió de la Veritat, centrat en els impactes i resistències del conflicte colombià sobre les dones exiliades; les problemàtiques pròpies de l’exili i la migració; les activitats de formació, artístiques, d’incidència i de construcció de la memòria de l’exili; i el reconeixement i la visibilització de la tasca de les dones.

La convocatòria està oberta fins al dilluns 5 d’abril de 2021. Les persones interessades en participar-hi han d’enviar les propostes al correu splana@icip.cat indicant a l’assumpte “Elaboració podcasts sobre gènere i exili”. La producció i difusió dels podcasts tindrà lloc entre els mesos d’abril i juny de 2021.

Producció d’un videoclip

D’altra banda, l’ICIP ha obert una convocatòria per la producció d’un videoclip de la cançó “Vuelve”, creada en col·laboració entre víctimes del conflicte armat de Colòmbia residents a Catalunya i la cantautora colombiana Marta Gómez. En aquest cas, l’encàrrec inclou l’elaboració d’una estratègia comunicativa de difusió del videoclip per a les xarxes socials de l’ICIP.

La convocatòria està oberta fins al dijous 8 d’abril de 2021. Les persones interessaes han d’enviar les propostes al correu anaisabel@icip.cat, incloent a l’assumpte “Videoclip víctimes”.

Compartir