L’ICIP, juntament amb l’Institut per a les Transicions Integrades (IFIT) i la xarxa europea d’ONG dedicades a la construcció de pau (EPLO), organitza una sessió de treball per debatre les polítiques i pràctiques de construcció de pau de la Unió Europea i aprendre a promoure-les des de les ONG.

La sessió “La Unió Europea i la construcció de pau” es dirigeix a representants d’ONG amb seu a l’Estat espanyol, per proporcionar-los informació sobre els actors clau de la construcció de pau en les institucions de la UE; informació sobre els desenvolupaments polítics recents relacionats amb la consolidació de la pau i la prevenció de conflictes a nivell europeu; i consells pràctics per a participar en la promoció la de construcció de pau a la UE.

L’activitat tindrà lloc el 10 de març de 2023 a Barcelona, de 16:00 a 20:00 hores (recinte modernista de Sant Pau). La taula rodona es desenvoluparà en anglès i espanyol, amb possibilitat de traducció.

Per assistir a la sessió es requereix inscripció prèvia, fins al 30 de gener de 2023, a través del correu activitats@icip.cat.

La iniciativa forma part de la Xarxa de Diàleg de la Societat Civil (CSDN, per les seves sigles en anglès), un mecanisme per al diàleg entre la societat civil i els responsables polítics de la UE sobre qüestions relacionades amb la pau i els conflictes. La iniciativa és gestionada per EPLO i cofinançada per la UE.

Compartir