El dijous 19 de setembre, a les 6 de la tarda, tindrà lloc l’acte de lliurament del Premi ICIP Construcció de Pau 2024, que enguany ha reconegut l’investigador i activista Vicenç Fisas i Armengol “per la seva extensa i continuada trajectòria en el camp de la investigació i l’activisme per la pau i els drets humans, i la mediació i l’anàlisi de conflictes”.

Com és habitual l’acte se celebrarà al Parlament de Catalunya, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Pau, i vol ser un punt de trobada de les persones, entitats i institucions catalanes que treballen per al foment i la difusió de la cultura de pau.

El mes de setembre l’ICIP obrirà les inscripcions per a les persones que vulguin assistir a la cerimònia a través d’un formulari.

Premi ICIP Construcció de Pau

L’ICIP convoca anualment, des de l’any 2011, el Premi ICIP Construcció de Pau amb la finalitat de guardonar i reconèixer públicament persones, entitats o institucions que han treballat i han contribuït de manera destacada i dilatada en el foment i la construcció de la pau.

El guardó consisteix en un reconeixement públic, una escultura creada pel Premi Nobel de la Pau, artista i activista Adolfo Pérez Esquivel, anomenada Porta del Sol, i una dotació econòmica de 6.000 euros. El lliurament del guardó té lloc anualment en una cerimònia institucional al Parlament de Catalunya.

Compartir