Premi ICIP Construcció de Pau

L’Institut Català Internacional per la Pau convoca anualment, des de l’any 2011, el Premi ICIP Construcció de Pau amb la finalitat de guardonar i reconèixer públicament persones, entitats o institucions que han treballat i han contribuït de manera destacada i dilatada en el foment i la construcció de la pau.

El Premi ICIP Construcció de Pau el concedeix la Junta de Govern de l’ICIP i consisteix en un reconeixement públic, una escultura creada pel Premi Nobel de la Pau, artista i activista Adolfo Pérez Esquivel, anomenada Porta del Sol, i una dotació econòmica de 6.000 euros. El lliurament del guardó té lloc anualment en una cerimònia institucional al Parlament de Catalunya.

En aquests moments està oberta la convocatòria del Premi ICIP Construcció de Pau 2022. El termini per presentar candidatures finalitza el 24 de febrer (inclòs). 

Altres premis de l'ICIP

Premi ICIP Alfons Banda

L’objectiu és recompensar els treballs de l’alumnat de segon cicle que promoguin l’anàlisi i l’obtenció de resultats en el camp teòric de la construcció d’una cultura de pau o l’aplicació pràctica de la gestió no violenta dels conflictes.

 

 

Més informació

Concurs de Hip-hop per la Pau

L’objectiu és donar visibilitat al compromís i la creativitat dels joves en l’àmbit de la cultura de pau.

 

 

 

 

Més informació