Direcció

Kristian Herbolzheimer Jeppson exerceix de director de l’Institut Català Internacional per la Pau des de setembre de 2018. Enginyer tècnic agrícola per la Universitat de Lleida, Herbolzheimer és diplomat en Cultura de Pau per l’Escola de Cultura de Pau de la Universitat Autònoma de Barcelona (2001) i màster en Construcció Internacional de Pau pel Kroc Institute for International Peace Studies de la Universitat de Notre Dame, als Estats Units (2009).

Com a àmbits d’expertesa, és analista de processos de pau, expert en la gestió del postconflicte i en el paper de la societat civil en les transicions, específicament les dones. Ha assessorat i donat suport en els processos de pau de Filipines, el País Basc i Colòmbia. Ha estat activista en organitzacions ecologistes i té amplis coneixements d’idiomes, entre els quals l’anglès, el francès, l’alemany i el suec.

Amb anterioritat a l’ICIP, va dirigir el Programa de Transicions a la Pau de Conciliation Resources (2009-2018), una ONG amb seu a Londres que dóna suport a projectes i iniciatives de pau, i va ser director de programa de l’Escola de Cultura de Pau de la UAB durant set anys.