El certamen s’adreça a joves d’entre 12 i 25 anys. Es poden presentar candidatures fins a l’1 de febrer de 2021.

Un any més l’ICIP ha obert la convocatòria del Concurs ICIP de Hip-hop per la Pau, que arriba ja a la cinquena edició i que té per objectiu donar visibilitat al compromís i la creativitat dels i les joves en l’àmbit de la cultura de pau.

Com en les anteriors edicions, el concurs té dues modalitats:

– Modalitat 1: s’hi poden presentar estudiants d’educació secundària obligatòria, formació professional o batxillerat de Catalunya.

– Modalitat 2: s’hi poden presentar nois i noies d’entre 12 i 25 anys vinculats a centres i entitats juvenils, cultural, cíviques o d’acció socioeducativa de Catalunya. 

En tots dos casos, cal presentar-se al concurs formant un grup d’un mínim de tres persones, composar una peça de hip-hop amb versos de creació pròpia i fer una gravació en vídeo de la seva interpretació, d’un màxim de 4 minuts de durada.

La lletra de les cançons ha d’estar relacionada amb la convivència en els espais urbans o escolars; la crítica de la violència; la denúncia de violacions de drets humans; la solidaritat amb persones atrapades o que fugen de conflictes armats; o el paper dels joves en la construcció de pau.

La convocatòria està oberta fins a l’1 de febrer de 2021. Les candidatures s’han de presentar de forma telemàtica a través del portal de Tràmits. L’obra audiovisual en suport digital es trametrà a posteriori de la presentació de la sol·licitud. Les instruccions d’enviament s’informaran mitjançant un missatge al correu electrònic del responsable del projecte indicat a la sol·licitud d’inscripció.

El Concurs ICIP de Hip-hop per la Pau té el suport de l’Agència Catalana de Joventut, l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i el Departament d’Educació.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb l’ICIP per telèfon (93 554 42 79) o bé correu electrònic (icip@gencat.cat).

Compartir